We Love Sale!

We Love Sale

We Love Sale! Veel winkels hebben al uitverkoop en we wachten met smart tot ook onze favoriete winkels de sale zullen aankondigen. Maar hoe voorkom je nu dat je je laat verleiden door alle aanbiedingen en thuis komt met kledingstukken die je toch niet echt nodig hebt? Wij weten raad!

Maak een lijstje!

Kijk voor je op pad gaat goed in je kledingkast. Welke kledingstukken heb je, wat is een goede aanvulling of wat is dringend aan vervanging toe. Met dat lijstje én je budget ga je op pad.

Trend items vs. basic stukken

De sale is de perfecte gelegenheid om te investeren in mooie basic items van een goed merk die je wellicht voor de volle mep te prijzig vindt. Kijk dus eens goed welke basis items jij nog mist in je garderobe.

Ook is de sale de tijd om je garderobe met één of meer trend items aan te vullen. Die mooie metallic boots of faux fur mantel? Nu is de tijd om je slag te slaan.

Sale: wanneer ga je?

We weten het, zaterdag is voor veel mensen de dag om de stad in te gaan. Maar helaas ben je dan niet in je eentje in de stad om de mooiste items te scoren…Heb je door de week even tijd? Dan kun je rustig op je gemak passen en kijken. Ook op zondagmiddag is het in veel winkels rustiger dan op de altijd gezellige zaterdag. En wil je de massa helemaal ontwijken? Shop dan ook eens online!

De verleiding is groot….

En word je toch verleid door al dat moois dat in de winkels hangt? Toch weer een paillattentop of nog een paar killer heels gescoord? Vergeet niet, het leven is maar kort, dus geniet van je prachtige aankopen. En mocht je toch spijt krijgen, ruilen mag vaak binnen 14 dagen.

* * * * *

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan graag contact met ons op via info@houseofparis.nl.

Volg House of Paris ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *