Spring is in the air!

Anne ClaireSpring is in the air! Ook al is het nu nog Siberisch koud, de lente staat alweer voor de deur. Wij kunnen niet wachten!

Wat trek je aan deze lente? Dit zijn onze favorieten:

  • het biker jasje. Klassiek in zwart of bruin altijd goed maar dit seizoen ook in veel andere kleuren gespot. Wat dacht je van deze prachtige roest oranje biker? Altijd goed met een jeans of chino maar draag je biker ook eens met een mooie lange rok en gympen. Succes verzekerd!
  • nog een klassieker: de Bretonse streep. Mooi met een (felle of basis) effen kleur maar draag de streep vooral ook met een mooie print erbij. Panter en streep zijn ook altijd een goede match.
  • loafers! Nu het weer wat warmer wordt heerlijk met blote voeten of anders met een mooi kanten of glitter sokje. Een nette touch onder je ripped jeans of een beetje preppy met je chino of track pant met een mooi overhemd.
  • ik noemde hem al, de track pant! Wie zei er dat je deze broek alleen aan kunt met sporten? Dit seizoen zeker niet! Draag de track pant stoer met een gympje en je biker, of naar the office met pumps en een mooi overhemd. Rock this look!

Meer info?

Volg House of Paris ook op Facebook, Pinterest en Instagram. Of neem graag contact met ons op via info@houseofparis.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *