Portfolio en Recensies

  • Stylist Zalon by Zalando

  • Workshop bij We Know People in Haarlem

Figuuranalyse en stijladvies voor mannen en vrouwen als workshop tijdens het bedrijfsuitje van We Know People in Haarlem. 

  • Ymke – figuuranalyse en personal shopping

“De dag vond ik erg leuk en leerzaam. Ik heb veel tips & tricks gekregen behorende bij mijn figuurtype. Wat ik erg prettig vond was dat Anne Claire me wel uit m’n comfortzone haalde, maar dat ik me niet onder druk gezet voelde om dingen te proberen of te kopen.”

  • Janneke – shoppen basis items en update garderobe voor het nieuwe seizoen

“Vorig jaar heeft Anne Claire mij geholpen en de items die ik toen heb aangeschaft, draag ik nog steeds met veel plezier. Ik kan haar advies en manier van werken van harte aanbevelen! Voor dit seizoen hebben we wederom een afspraak ingepland.”

  • Personal styling sessies bij een exclusief Nederlands warenhuis

Bij aanvang van het nieuwe seizoen worden goede klanten uitgenodigd voor 1-op-1 styling sessies met een stylist. Dit keer weer vier diverse vrouwen bij de aanschaf van nieuwe outfits geadviseerd. Twee moeders van vier kinderen èn carrière vrouwen die toe waren aan een update van hun garderobe, één vrouw die onlangs 37 kg was afgevallen en op zoek was naar haar nieuwe stijl en een dame van 57 jaar die er vooral toch jong en hip maar toch ook naar haar leeftijd uit wilde zien. Het was een leuke en inspirerende middag!

  • Workshop voor een groep vriendinnen bij OU. Boutique Haarlem

Figuuranalyse en style advies aan een groep vriendinnen in business bij OU. Boutique in Haarlem. Een leuke en inspirerende avond!

  • Juta – back-to-work style advies en update garderobe

“Behalve dat Anne Claire een hele goede vriendin van mij is, heeft ze mij ook heel fijn geholpen (qua kleding/imago styling) toen ik weer aan het werk ging. Samen zijn we mijn kast in gedoken en heeft ze verrassende setjes gemaakt. Uiteindelijk hebben we natuurlijk nog wel een paar dingen in de stad gekocht:). Heel fijn om te weten hoe en wat te dragen en welke kleuren wel/niet. Echt een aanrader. Super leuk!”

  • Workshop Personal Styling gevolgd door Personal Shopping voor een aantal vriendinnen èn zakenvrouwen

“Verrassende uitkomst, ik wist niet dat dit mijn kleurenpalet is waar ik uit zou kunnen kiezen. Ik bekijk mijn klerenkast met hernieuwde interesse. Dank daarvoor.”

“Aanrader! Hele andere kijk op kleding, kleur en figuur gekregen!”

“Heel informatief, goede tips en dat alles in een mooie en gezellige ambiance!”

  • Meent – style avond voor klanten van Meent in Haarlem

Style avond voor vaste klanten van Meent in Haarlem. In verschillende groepen werden zij van kleur- en style advies voorzien, waarna zij ook de leukste items voor het nieuwe seizoen passend bij hun figuurtype konden aanschaffen. Dit alles vergezeld van hapjes en drankjes én de kundige tips van een visagiste. Een top avond!

  • Petra – Garderobe detox & Personal Shopping

Top advies gekregen over de kledingstukken die bij mij passen, en mijn figuur ook goed doen. En vooral de kledingstukken die ik minder snel uit de rekken zou halen waren voor mij verrassend. Dank je wel!!”

Interesse?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem graag contact met ons op via info@houseofparis.nl!

Meer style inspiratie?

Volg House of Paris ook op Facebook, Pinterest en Instagram.