House of Paris | About us

House of Paris

House of Paris is in 2017 opgericht door Anne Claire en is ontstaan uit haar passie voor fashion en alle andere dingen die het leven mooier maken. De naam komt voort uit haar liefde voor Parijs, maar ook uit het onmetelijke stijlgevoel van de Parisienne. Altijd stijlvol gekleed, effortless chic, maar met een eigen stijl en met precies de goede dosis je ne sais quoi.

Anne Claire is sinds 2015 actief als Personal Stylist, Imago Coach en Personal Shopper. Daarvoor heeft ze een succesvolle loopbaan gehad als jurist bij twee van de meest vooraanstaande advocatenkantoren in Amsterdam.  In 2015 heeft zij het roer omgegooid om haar droom te gaan volgen. Na een opleiding tot Imago Stylist is zij als kledingstyliste bij een toonaangevende winkel begonnen. Daarnaast verzorgde zij styling workshops en presentaties voor  verschillende bedrijven en particulieren en was zij actief als zelfstandig personal shopper. Dit alles, én meer, biedt zij nu aan met House of Paris.

Anne Claire adviseert klantgericht, professioneel en efficiënt. Zij laat mensen hun eigen stijl ontdekken waardoor hun persoonlijkheid krachtiger wordt onderstreept. Zowel zakenvrouwen die weinig tijd hebben om te shoppen als particulieren die hun eigen stijl willen ontdekken zijn bij haar aan het juiste adres. Anne Claire adviseert ook mannen met hun (zakelijke) outfit keuze.

Benieuwd wat House of Paris voor jou kan betekenen?

Interesse? Neem dan graag contact met ons op via info@houseofparis.nl.

Voor meer informatie over Personal Styling & Workshops kijk je hier. Business Styling en Business Workshops worden hier verder toegelicht.

Volg House of Paris ook op Facebook, Pinterest en Instagram.